Рубрики:

Обновления » Потребителям » Магазины
Обновления » Новости » События

Магазины

Юлия

Осінні тренди в столичних ТРЦ

Усі модні тренди осіннього сезону в столичних ТРЦ

Осінь вже наступила, та столичні ТРЦ підготувалися. У нових колекціях від світових брендів представлені всі ключові модні тренди. Тому ваш новий модний сезон буде стильним як ніколи. І дуже зручно, коли ви маєте змогу, не витрачаючи багато часу, яскраво оновити свій гардероб згідно останнім світовим тенденціям в моді, не виходячи з однієї будівлі, з комфортом та виважено обираючи найстильніший лук. Отже будемо розглядати усі модні тренди на прикладі ТРЦ Ocean Plaza, де представлені усі сучасні та актуальні речі на будь-який вишуканий смак.

Яскраві кольори і декор

Цієї осені у тренді – колір. Різнобарв'я фарб м’яких відтінків відсуне нудні дощі і похмуру погоду на другий план та додаватиме настрою у найсіріші дні. Акценти розставити допоможуть цікаві декоративні деталі: яскраві застібки, великі ґудзики, контрастного кольору підкладкові тканини, вставки з тканин іншої фактури, яскраві блискавки тощо.

Функціональність, комфорт, натуральність

Осінь – непростий перехідний період до більш холодного сезону, тому зазвичай пробуджується підвищена чутливість до комфорту і зручності. Цієї осені колекції вражають різноманіттям фасонів і стилів, та для всіх них характерними є лаконічність, зручність носіння. Серед натуральних тканин перевага надається вовні, бавовні й кашеміру.

Оригінальні прикраси

Прикраси завжди допомагають підкреслити найголовніше в образі. Цього сезону на піку популярності – масивні незвичні прикраси. Наприклад, громіздкі буси чудово доповнять об’ємне пальто неординарного крою, а масивний браслет внесе родзинку у класичне вбрання.

Не дайте сірості та нудьзі себе полонити, будьте в тренді!

Цитаты

Законность размещения кафе в г. Люберцы Законность установки ограждений в г. Люберцы