Рубрики:

Обновления » Новости » События
Обновления » Для дома » Кулинарные рецепты

События

Beko

Кулінарний майстер-клас від Beko із Валерієм Созановським

27 грудня компанія Beko Ukraine зібрала гостей в Реальній кухні, яка розташовується в магазині «Фокстрот» (ТРЦ «DreamTown»), де провела новорічний кулінарний майстер-клас від талановитого шеф-кондитера, Валерія Созановського. Реальна кухня 

від Beko – проект із вбудованою технікою, де всі відвідувачі можуть познайомитися з перевагами розумних технологій в реальному часі.

Під час проведення майстер-класу відомий кондитер поділився рецептами вишуканого шоколадного брауні та традиційного імбирного печива, які готувалися за допомогою побутової техніки від компанії Beko Ukraine, що демонструє оптимальні технології та функції для виготовлення смачної випічки.

Крім смачного частування з чаєм з турецького самовара від Beko, під час заходу було проведено розіграш призів. Кофемашина BKK 2113 М від Beko – один з призів. З її допомогою володар призу зможе приготувати смачну каву по-турецьки та насолодитися ароматом Сходу.

У досягненні найкращих кондитерських результатів під час приготування новорічних смаколиків допомагали вбудована духова шафата вбудована варильна поверхня. Гостям були продемонстровані моделі HII 63402 ATBG та BIRT 24400 GMS в незвичайному кольорі Benita grey, що оснащені функцією SURF для рівномірного пропікання. Також були представлені інші найкращі технології від компанії Beko, а саме: холодильник Side-by-Side GNE 134620 X, який допоміг охолодити тісто з мінімальними витратами часу та електроенергії, витяжка HCB 61734 BX для свіжості повітря на кухні, а також вбудована посудомийна машина DIN 28321, що оснащена інверторним мотором ProSmart. Ця технологія забезпечує тиху роботу пристрою та зменшує рівень вібрацій під час мийки брудного посуду.

Також планується проведення інших заходів в Реальній кухні від Beko, де всі відвідувачі зможуть познайомитися із розумними рішеннями та насолодитися процесом приготування їжі.


Цитаты

Кредит на покупку нового автомобиля в автосалоне «Центральный» – всего под 4,5%! Ритейлеры интересуются бизнес-центрами