Рубрики:

Обновления » Для дома » Кулинарные рецепты
Обновления » Для дома » Аппаратура

Кулинарные рецепты

Beko

Компанія Beko відсвяткувала зустріч Нового року разом із журналістами на кулінарному майстер-класі

23 грудня, компанія Beko провела майстер-клас у кулінарній школі Kartata Potata та презентувала нові продукти, які допомагають заощаджувати час та перетворюють приготування їжі у легкий та приємний процес. Під час майстер-класу шеф-повар школи, Даша Малахова, підготувала новорічну вечерю, використовуючи техніку від компанії Beko: вбудовану духову шафу BIRT 24400 GMS та варильну поверхню HII 63402 ATBG.

На заході гості скуштували смачні та корисні страви: ароматний рататуй, апетитний кіш та солодку новорічну випічку, що прикрасили вечір. Крім того, усі гості на власному досвіді переконалися, що приготування святкової вечері за один час – абсолютна реальність!

Й це все завдяки розумним технологіям, якими обладнана побутова техніка від компанії Beko.

Перевагою духової шафи від компанії Beko є рівномірне приготування страв на усіх рівнях, що стало можливим завдяки новій технології SURF. Ця технологія дозволяє рівномірно розповсюджувати тепло та прискорює процес приготування їжі на 30% в порівнянні із іншими багаторівневими електричними духовками. Крім того, оскільки повітря рухається по колу на кожному рівні, це дозволяє готувати одночасно 3 різні страви без змішування запахів.

Стильна та практична вбудована духова шафа BIRT 24400 GMS має 72 літрів в об’ємі, та цифровий тип управління. Модель підтримує 12 робочих режимів.

Побутовий пристрій також обладнаний телескопічною системою висувних полиць, що полегшує доступ до дек духовки, а також зручними скляними дверцятами, що дозволяє плавно закривати пристрій.

Завдяки технології Nano Coating, що представлена у моделях побутової техніки, жири та масло відштовхуються від поверхні пристрою, що дозволяє легко його очищувати. А задня стінка духовки абсорбує бруд, що зменшують вірогідність використання матеріалів для абразивного очищення та агресивних хімікатів.

Духовка обладнана рожном та має функцію грилю, що дозволяє готувати в духовці великі шматки м’яса та навіть цілу курку.

Компанія Beko також продемонструвала холодильник RCNK 400E21 ZX. Він підтримує функцію Everfresh+, що зберігає свіжість фруктів та овочів протягом тривалого періоду часу. Технологія NoFrost дозволяє повітрю розповсюджуватися рівномірно, що усуває появу інію у зв'язку зі зниженням вологості. А це, у свою чергу, допомагає заощаджувати електроенергію, покращує продуктивну здатність приладу до заморожування та зберігає продукти свіжими.

Вбудована духова шафаBIRT24400GMS, варильна поверхня HII 63402 ATBG, холодильник RCNK 400E21 ZX – зручні та практичні доповнення на будь-якій кухні. Вони допоможуть приготувати новорічну вечерю та заощадять ваш час для спілкування із друзями та родиною.


Прально-сушильна машина Beko HTV 8633 XS0: розумні рішення для вашої оселі Кредит на покупку нового автомобиля в автосалоне «Центральный» – всего под 4,5%!