Рубрики:

Обновления » Новости » Бизнес

Бизнес

Артём

Загальні висновки по діяльності інвестиційно-девелоперської компанії UDP за 2015 рік.

Згідно даних, наданих аналітичним відділом компанії за період : січень-грудень 2015 року, столична інвестиційно-девелоперська компанія UDP досягла наступних показників своєї діяльності:

- компанія впевнено займає місце у ТОП-5 найбільш надійних забудовників столиці. Частка на ринку нового будівництва компанії складає 10,7%;

-будівництво всіх заявлених об'єктів нерухомості в ЖК «Новопечерські Липки», «Бульвар Фонтанів», RiverStone, «Паркове Місто» йде за затвердженим графіком.

- за рік відділами продажів ЖК компанії  було реалізовано 14 416, 2 квадратних метрів житла.

- за 12 місяців цього року було видано 780 свідоцтв про право власності покупцям нерухомості в ЖК «Новопечерські Липки» і «Бульвар Фонтанів»;

- за даними відділів продажів компанії більше 40% квартир в комплексах UDP цього року купувалося з метою інвестування / заощадження грошових коштів;

- наприкінці 2015 року було розпочато будівництво нової , 5 черги, житлового кварталу бізнес-класу на Печерську «Новопечерські Липки». Загальна площа нових будинків складатиме 34 358 м2., а житлових приміщень - 24 034 м2. Ємність паркінгу - 344 м / місць, висотність будинків черги – 9, 14 та 16 поверхів.Завершити будівництво трьох нових будинків житлового кварталу в компанії планують у I кварталі 2018 року.

- також у 2015 був запущений офіс продажу принципово нового формату, який є унікальним для ринку нерухомості столиці. Насьогодні він забезпечує повний спектр послуг з продажу та аренди нерухомості для клієнтів ЖК «Новопечерські Липки» як на первинному, так й на вторинному ринку в межах даного ЖК.

В рамках програми корпоративної соціальної відповідальності в 2015 році компанія UDP в черговий раз підтримала національний культурний продукт ,видавши гранд молодим українським режисерам на розвиток  кінопроекту. В компанії упевнені, що завдяки таким інвестиціям в країні буде ефективно формуватися мовно-культурна ідентичність та патріотизм громадян.

З моменту загострення військового конфлікту на сході країни, керівництво та співробітники компанії активно підтримували українську армію і бійців в зоні АТО. Так, компанією були закуплені апарати Іллізарова для Центрального госпіталю Національної Гвардії в м.Києві, апарати зовнішньої фіксації в лікарні, які надають оперативну допомогу пораненим, міст Маріуполя та Артемівська.Не залишили поза увагою у цьому році також і сім’ї, які внаслідок збройного конфлікту на сході країни втратили своїх основних годувальників. Так, силами компанії у партнерській співпраці із Першою Академією тенісу UTA було відправлено 23 дитини з родин загиблих військових  на літній відпочинок у Закарпаття.

Активна та відкрита позиція компанії щодо ефективного діалогу між учасниками процесу творення міського середовища була підкріплена участю представників UDP у різноманітних робочих групах та семінарах, серед яких проектний семінар «Право на місто», галузевій круглий стіл на RESIDENTIAL PROPERTY FORUM 2015, організований товариством UkrainianBuildingCommunity, робочі групи Конфедерації Будівельників України з питань реєстрації прав власності на нерухоме майно.

2015 рік приніс компанії престижну нагороду за перемогу у міжнародному конкурсі EEA Real Estate Forum & Projects Awards, де був названий ЖК «Новопечерські Липки» кращим проектом комплексної забудови на теренах Східної Європи та Азії. Також престижною нагородою загальнонаціональної  програми «Людина року 2014» був відзначений генеральний директор компанії Валерій Кодецький – отримав першість у номінації «Підприємець року».

Валерій Кодецький, генеральний директор інвестиційно-девелоперської компанії UDP: «Незважаючи на доволі непростий час для економіки та країни в цілому, ми продовжуємо стабільно працювати й виконувати всі взяті на себе зобов’язання перед нашими інвесторами та партнерами. Для реалізації цих цілей ми підключаємо тільки висококваліфіковані кадри, які є основним «активом» нашої компанії. В наступному році ми плануємо нові цікаві проекти, над розробкою яких вже зараз працюємо. Ми залишаємось містоутворючою компанією, яка не просто будує квадратні метри житла, але й створює комфорне середовище для життя та праці киян».

Інформація про компанію:

Девелоперська Компанія UDP здійснює свою діяльність на ринку України з 2006 року. За цей час було створено і успішно реалізовано 9 великих проектів нерухомості загальною площею більше 3 000 000 м ². Земельний актив компанії складає більше 1 млн. м². Проекти компанії UDP це унікальне, інноваційне житло, бізнес-центри, розважальні комплекси, торгові центри, які відповідають вимогам сучасності.

Проекти UDP: у Києві - житловий квартал «Новопечерські Липки», житловий комплекс «Паркове місто», житловий комплекс «Бульвар Фонтанів», багатофункціональний житловий комплекс «RiverStone», торгово-розважальний центр "Ocean Plaza», в Одесі - клубна резеденція "Maristella ". Станом на 2013 рік загальний обсяг всіх зданих в експлуатацію компанією площ наблизився до позначки в 1 млн. м². За 2013 рік всього здано в єксплуатацію 68 000 м ² нерухомості .Станом на сьогодні активно ведеться будівництво ще 433 000 м².Більше 80% об'єктів компанії вводяться в експлуатацію раніше зазначеного терміну.


В жилом квартале «Новопечерские Липки» начали строительство 5 очереди. Россиян покорили взрослые игры для вечеринок