Рубрики:

Обновления » Новости » Образование

Образование

o2pr

Компанія Knowledge Industry представляє в Україні визнану у світі систему викладання англійської DynEd



12 листопада 2015 року компанія Knowledge Industry разом з Американською комерційною службою офіційно презентували в Україні всесвітньо відоме програмне рішення для вивчення англійської мови від американської компанії DynEd International, світового лідера з технологій викладання іноземних мов. У заході, що відбувся в новому івент-просторі DEC place (Київ, бул. Лесі Українки, 23б), серед інших взяли участь в. о. заступника голови місії Джордж Кент, аташе з питань торгівлі Американської комерційної служби Мішель Сміт, директор DynEd Europe BV Мехмет Байрактароглу та заступник міністра освіти і науки України Олег Дерев'янко.

Система викладання DynEd базується на теорії рекурсивного ієрархічного розпізнавання, її ефективність було підтверджено нейронауковими дослідженнями. DynEd підвищує ефективність опанування іноземної мови через адаптацію до особистих інтелектуальних здібностей учня. Програмне рішення DynEd надає школам, тренінговим центрам і компаніям можливість викладати англійську як на території своїх навчальних закладів, так і дистанційно. DynEd поєднує індивідуальне навчання онлайн або офлайн та уроки з вчителем раз на два тижня — у класі, по телефону або Skype. В рішенні реалізовано інтелектуальну моніторингову систему, яка визначає та підлаштовує рівень викладання для кожного конкретного учня, відслідковує поведінкові шаблони навчання й оцінює прогрес студентів за допомогою автоматичних письмових звітів.

Сьогодні рішення DynEd використовують приблизно 13 мільйонів студентів у більш ніж 40 країнах світу. Загалом розроблено 15 програм DynEd, призначених для різних вікових груп, рівнів підготовки та спеціалізацій (бізнес, авіаційна, британська/американська англійська).

В Україні дистрибуцією рішення DynEd займатиметься компанія Knowledge Industry, яка входить до групи компаній DEC.

«В умовах глобалізації ринку праці вільне володіння англійської мови відкриває українцям великі кар'єрні перспективи. Я сподіваюсь, що система вивчення мови від DynEd допоможе оволодіти англійською багатьом нашим співвітчизникам. Вона робить навчання не тільки ефективнішим, а й цікавішим, що повністю відповідає ідеї edutainment, яку ми реалізовуємо у проектах DEC», — коментує Олександр Тарченко, директор компанії Knowledge Industry.

Відеопрезентація програмного продукту DynEd доступна за цим посиланням (англійською мовою).



Про компанію DynEd International

DynEd International, Inc. пропонує широку лінійку рішень для викладання англійської мови, що були відзначені престижними нагородами. Програми DynEd охоплюють різні рівні кваліфікації та вікові категорії, від школярів й студентів до корпоративного сектору. Рішення DynEd були схвалені міністерствами освіти в декількох країнах.

Штаб-квартира та центр розробки DynEd знаходяться в каліфорнійському місті Берлінгейм, США. Компанія має офіси з продажу та підтримки по всьому світові, а також додаткові центри розробки в Пекіні та Джакарті.

Сайт: www.dyned.com





Про компанію Knowledge Industry

Knowledge Industry була заснована в серпні 2015 року як новий проект освітнього агентства DEC education. Агентство надає повний спектр послуг для виїзду на навчання за кордон: від вибору навчального закладу до оформлення поїздки. DEC education удостоєне почесного звання «Краще агентство Східної Європи» — еквівалента «Оскара» у сфері міжнародних освітніх послуг.

Сайт: www.dec-edu.com



DEC place — платформа для подій нової генерації, що розташована в центрі Києва. Орієнтована на культурні й освітні проекти у форматі edutainment, який поєднує навчання та розваги. Платформа має площу 600 м² і оснащена всім необхідним обладнанням для проведення заходів будь-якої складності.

DEC place — один із проектів компанії DEC education, об'єднаних спільною філософією Development, Education, Culture (розвиток, навчання, культура).

Адреса: Київ, бул. Лесі Українки, 23б

Сайт: www.dec-place.com

Нет лучшего места на земле, чем родной дом. Удержание роста цен на автомобильные аккумуляторы в интернет-магазине akbnaavto.ru