Рубрики:

Обновления » Богатым » Финансы

Финансы

"Эффективные решения"

АВАНТ-БАНК передав відеокамери для журналістів, що працюватимуть у зоні АТО

16 березня 2015 року за участі Петра Мехеда, заступника міністра оборони України, Тетяни Попової, заступника міністра з інформаційної політики України та народного депутата України Мустафи Найєма відбулось урочисте відкриття тренінгу для мобілізованих журналістів на базі Військового інституту Національного університету ім. Т.Шевченка.

Нагадаємо, що Міністерство оборони України відібрало на конкурсній основі 40 професійних журналістів із числа мобілізованих для призначення їх на посади прес-офіцерів, які працюватимуть безпосередньо у військових підрозділах, що дислокуються в зоні АТО. Протягом чотирьох днів усі вони пройдуть тренінги з організації роботи інформаційно-медійних структур Міноборони в районах АТО, а згодом будуть направлені у військові бригади.

Команда АВАНТ-БАНКу, дізнавшись про потребу у міні відеокамерах для мобілізованих журналістів, вийшла з ініціативою до Міністерства інформаційної політики України допомогти. І вже сьогодні Анфіса Анікушина, начальник Департаменту соціальної та кадрової політики ПАТ «АВАНТ-БАНК» передала закуплені банком міні відеокамери LiquidImageпредставникам Міністерства оборони України.

«АВАНТ-БАНК не стоїть осторонь від подій, що відбуваються наразі в країні. Вже не лише для українців, а й для міжнародної спільноти зрозуміло, що проти України ведеться справжня інформаційна війна, – зазначила Анфіса Анікушина, виступаючи на відкритті тренінгу. – Тому оперативність донесення інформації та її правдивість є ключовим нагальним питанням сьогодні. Щиро сподіваємось, що наш вклад – відеокамери, допоможуть прес-офіцерам переломити ситуацію, що склалася в інформаційному полі».

Нагадаємо, що команда АВАНТ-БАНКу з початку Антитерористичної операції на Донбасі активно допомагала бійцям Української Армії і вимушеним переселенцям, зокрема ми купували медикаменти для військових, що перебувають в зоні АТО, наші співробітники неодноразово здавали кров для поранених бійців, ми навчили наш колектив навичкам надання першої домедичної підготовки, працевлаштовували спеціалістів зі Сходу країни.





Прочтите также

12 марта в SOHO ROOMS состоялся день рождения Даниила Федорова Печь для пиццы на дровах - тренд 2015 в Украине