Рубрики:

Обновления » Новости » Автоновости

Автоновости

HappyPeople

100 тис. грн коштували WOG відпрацьовані батарейки



Протягом найближчих днів на кожній АЗК мережі WOG будуть встановлені спеціальні урни для збору відпрацьованих батарейок й акумуляторів. Сума інвестицій в ініціативу становить 100 тис грн. Відправка на утилізацію зібраних малих побутових хімічних елементів живлення ємністю до 7 Ампергодин відбуватиметься при їх накопиченні від 5 кг.

«Ми відчуваємо відповідальність перед країною, в якій живемо і землею, яка нас годує. Й чудово розуміємо українців, у яких через брак часу не виходить приділяти увагу сортуванню сміття та здачі до спецустанов шкідливих предметів побуту. Саме тому ми вирішили встановити на наших АЗК спеціальні урни для збору відпрацьованих батарейок і акумуляторів. Кожен водій чи пасажир може позбутись непотрібних батарейок під час розрахунку на касі чи після перекусу. Берегти природу стане зручно. Приєднуйтесь!» - Закликав генеральний директор компанії WOG Сергій Корецький.

Батарейки та побутові акумулятори є джерелом небезпечних хімічних речовин, серед яких ртуть, кобальт, нікель, кадмій. Після використання, потрапляючи до грунту чи води, вони отруюють середовище. Зібрані на АЗК WOG батарейки будуть відправлені на Львівське державне підприємство «Аргентум», яке займається безпечною утилізацією та переробкою зарядних елементів.

Говорячи про «зелений», екологічний напрямок роботи компанії, слід згадати про встановлення сонячних батарей на АЗК мережі та висадку дерев у парках і скверах. А вже незабаром відбудеться офіційна презентація наступної глобальної ініціативи WOG для збереження довкілля. Слідкуйте за новинами.

Довідка про компанію:

ТОВ «Золотий екватор» (м. Луцьк) входить до групи «Континіум». Компанія управляє мережею автозаправних комплексів під брендом WOG, що нараховує більше 470 об'єктів у всіх областях України. Мережа автозаправних комплексів WOG ™ - це одна з найбільших мереж АЗК на українському ринку нафтопродуктів. Бензин Mustang виготовляється з базового нафтопродукту імпортного виробництва, що відповідає стандарту евро5. Поставки здійснюються з нафтопереробних заводів Румунії, Греції, Литви, Польщі та Білорусії. Мережа АЗК WOG надає можливість скористатися додатковими сервісами та послугами: автоаксесуари, автохімія, ресторан, безкоштовний WI-FI і товари в дорогу. За результатами конкурсу «Вибір року» WOG ™ визнана кращою серед мереж АЗК в 2010, 2011, 2012 роках.



Контактна інформація:

Заряна Лисиця

Client service director HPPR

Тел.: 044 205 9909

e-mail: [email protected]

Прочтите также

О четырех «китах», на которых стоит Всеобъемлющий Интернет Будущие молодожены окажутся «В Центре свадебных скидок»!