Рубрики:

Обновления » Новости » Hi-tech

Hi-tech

2L
2L

Trend Micro взяла участь у форумі IDC Security Roadshow 2018 в Києві

Київ, 23 лютого 2018 р. – Trend Micro Incorporated (TYO: 4704; TSE: 4704), світовий лідер в розробці рішень для кібербезпеки, взяла участь у форумі IDC Security Roadshow 2018, котрий відбувся 22 лютого у київському конференц-холі «ДЕПО». Головною темою форуму стала «Інформаційна безпека в епоху мультиплатформенності». IDC Security Roadshow – платформа, де найбільші фахівці в області кібербезпеки діляться досвідом та своїм баченням шляхів вирішення сучасних проблем захисту інформації. Trend Micro виступила срібним партнером форуму. Крім того, всі бажаючі могли ознайомитися із продукцією компанії й поставити запитання Роману Чорненькому, регіональному менеджеру в Україні, Молдові та Білорусії, а також Нурлану Адаєву, технічному фахівцю Trend Micro в країнах СНД. Роман Чорненький виступив перед учасниками форуму із доповіддю.

Епоха цифрової трансформації призводить до вибухового зростання мережевого трафіку в компаніях, збільшується швидкість розробки прикладних програм, росте важливість «хмарних» сервісів та обчислень. Разом з тим зростає й кількість кіберзагроз та потенційних ризиків. У будь-який момент сучасне підприємство може стати мимовільним учасником кібервійни, як деякі фахівці називають масштабні атаки із використанням шкідливого ПЗ – такі останнім часом почастішали. Ці атаки зачіпають навіть найбільші компанії та здатні завдати величезної шкоди цілісності інформаційної інфраструктури й бізнесу в цілому. Тому все гостріш постає питання, як правильно захистити свій бізнес в умовах обмеженості ресурсів і не зашкодити при цьому його зростанню. Ці та інші питання, що стосуються захисту від кіберзагроз, підняв Роман Чорненький у своєму виступі.

Говорили на форумі також про систему SMART Protection Network, розроблену Trend Micro для комплексного захисту внутрішніх інформаційних мереж компаній, систем «хмарних» обчислень та зберігання даних, різноманітних пристроїв, призначених для користувача, тощо. Спеціальна підсистема SMART Protection Network постійно обробляє інформацію та займається виявленням нових загроз, що дозволяє оперативно розпочати захисні заходи й запобігати навіть тим атакам, в яких використовується новітнє шкідливе ПЗ.

«Наша система Trend Micro SMART Protection Network давно відійшла від використання виключно класичних методів захисту, які борються тільки з простим шкідливим ПЗ, фільтрують небезпечні посилання та різноманітний спам. Таке ПЗ залишається затребуваним через масовість спроб порушити інформаційну безпеку підприємств, але головною проблемою та джерелом збитків сьогодні стають більш складні й неявні загрози, - зазначив Роман Чорненький. - Велике значення набувають напрямки, які визначають потенційну шкідливість файлу до його запуску й, більш того, вже в процесі його завантаження. Серед них - системи поведінкового аналізу та машинне навчання».

Також Чорненький зупинився на різних способах проникнення сучасного шкідливого ПЗ в інформаційне середовище компаній та розповів про засоби боротьби з кіберзагрозами, які Trend Micro вже успішно впровадила в своїй системі.

Цитаты

КОММЕРЧЕСКИЙ УСПЕХ, УЛУЧШАЮЩИЙ ЖИЗНЬ МИЛЛИОНОВ ЛЮДЕЙ. Крым получил подарок от Санкт-Петербургской компании «Сова-Нянька»