Рубрики:

Обновления » Для дома
Обновления » Для дома » Аппаратура

Для дома

Beko

Прально-сушильна машина Beko HTV 8633 XS0: розумні рішення для вашої оселі

Компанія Beko представляє прально-сушильну машину із фронтальним завантаженням Beko HTV 8633 XS0. Максимальне завантаження цієї моделі в режимі прання становить 8 кг, а в режимі сушіння – 5 кг.



Високу продуктивність прально-сушильної машини забезпечує інверторний двигун ProSmart™. Він працює втричі тихіше, аніж звичайний мотор, а також дає можливість заощадити до 50% електроенергії. Мотор забезпечує швидкість обертання центрифуги до 1 200 обертів на хвилину. Компанія настільки впевнена в якості технології ProSmart™, що дає на цей двигун 10-річну гарантію.



Слід зазначити, що при глибині 54 см прально-сушильна машина має велику місткість і при цьому найнижчий рівень споживання води серед прально-сушильних машин із аналогічними характеристиками.



Beko HTV 8633 XS0 виконує швидке та якісне прання при помірній витраті води та електроенергії, а великий цифровий LED-дисплей на фронтальній панелі дозволяє зручно вибирати необхідні налаштування. Наприклад, одну зі спеціальних програм прання для різних типів тканин, які допомагають господиням легко доглядати за речами. Так, завдяки функції «Швидке прання» білизну та інші речі можна випрати за невеликий проміжок часу, а програма легкого прасування дозволить менше часу провести за прасуванням випраних речей.



Серед особливих характеристик продукту наступні:



Wash & Dry™

Використовуйте дану програму для прання білизни вагою до 5 кг та сушіння одразу після прання без вибору інших налаштувань.





Wash & Wear™



Ця програма призначена для прання та сушіння 0,5 кг білизни (2 сорочки) за 40 хвилин або 1 кг білизни (5 сорочок) за 60 хвилин. Wash & Wear™ використовується для швидкого прання і сушіння одягу, який носили протягом короткого проміжку часу та який не лежав довго в корзині для білизни. Ця програма підходить для білизни з тонкого матеріалу, який швидко висихає (сорочки, футболки).



BabyProtect+®

Моделі Beko чудово поєднують у собі функції прання та сушіння, ефективно усуваючи алергени. Прально-сушильна машина із технологією BabyProtect+® забезпечує антиалергенну чистку речей: тепер можна забути про звичайних та пилових кліщів, шерсть котів і собак, пилок, бактерії та грибки, що спричиняють алергію. Максимальний гігієнічний результат забезпечують додаткові обертання барабана та контроль температури. Прально-сушильні машини із програмою BabyProtect+® очищують речі та білизну від алергенів і забезпечують їхню гігієнічну обробку до 99,9%, що було протестовано та схвалено Британською алергологічною організацією (Allergy UK).



Система AquaWave®

Спеціально розроблені барабан та лопаті у барабані будуть плавно погойдувати вашу білизну ніби як «на хвилях». Крім цього, завдяки вигину скла люка завантаження прально-сушильної машини, забезпечується більш ретельне перемішування білизни із мінімальними витратами електроенергії та води.



Програма прання речей із вовни

Через воду та поверхню барабана речі з вовни після прання зазвичай втрачають свій вигляд. Програма прання вовняних речей Beko, результати якої були схвалені та підтверждені огранізацією Woolmark®, точно контролює кількість води та обертань барабана протягом майже всього циклу.



Відкладене прання на 24 години.

Завдяки своїм характеристикам та перевагам, на сьогоднішній день прально-сушильна машина Beko HTV 8633 XS0 є оптимальним рішенням. Товар представлений на українському ринку в магазинах електроніки та побутової техніки.



Ключові характеристики прально-сушильної машини HTV 8633 XS0:

• Кількість обертів – 1200 об./хв.

• Максимальне завантаження при пранні – 8 кг, завантаження при сушінні – 5 кг

• Клас прання – A

• Клас енергоефективності – B

• Цифровий LED-дисплей

• Інверторний двигун ProSmart™

• Функція відкладеного запуску на 24 години

• Програми прання до 30 хвилин, такі як «Щоденний експрес», яка дозволяє випрати легко забруднену білизну та білизну без плям лише за 28 хвилин при температурі 30°C, або програма «Експрес 14 хвилин», яка дозволяє випрати 2 кг білизни лише за 14 хвилин.

• Програма легкого прасування

• Функція блокування від дітей

• Розміри (ВхДхГ): 85 х 60 х 54 см

Дальше и четче других видит тот, кто делает акцент на духовном Компанія Beko відсвяткувала зустріч Нового року разом із журналістами на кулінарному майстер-класі